Zůstane vztah Miroslava Donutila s Terezou Hofovou jen na pracovní bázi?

Již brzy se můžeme těšit na další díly oblíbeného detektivního seriálu Dáma a Král. Jak již víme, Miroslav Donutil našel zalíbení nejen v životě na vesnici, ale i v matce své podřízené. Jak bude jejich vztah pokračovat? 

Diváci se mohou opět těšit na své oblíbené postavy ztvárněné Terezou Hofovou, Matějem Hádkem, Michalem Daleckým, Miroslavem Donutilem, Janem Cinou nebo Evou Holubovou, která se ovšem v předešlých sériích příliš neobjevovala.

Čeká je opět řada překvapivých detektivních případů, kterým osazenstvo advokátní kanceláře Černý, Braunová & spol. přijde na kloub. Neobvyklý tým z kanceláře Černý, Braunová a spol. používá metody, které rychlostí i úspěšností zdaleka předčí ty policejní. Lenka Braunová (Tereza Hofová), Milan (Michal Dalecký), Prokop Král (Matěj Hádek), Rudolf Černý (Miroslav Donutil) a Jiří Mladý (Jan Cina), oblíbené postavy seriálu, vyrazí opět po stopách zločinu.

Ovšem kromě napínavých detektivních zápletek se diváci mohou těšit na mnohem víc. Konečně se třeba dočkají odpovědí na dosud nezodpovězená tajemství…Odkud se vlastně vzal Milan a jaká je jeho spojitost s minulostí Prokopa Krále? Podaří se našim hrdinům odstranit nebezpečí, které Prokopovi po návratu do Česka stále hrozí? A jaký příběh tají před ostatními Lenka? Ve druhé sérii také víc poznáme Lenčinu matku, kterou hraje Eva Holubová, a silným soupeřem našeho právnického týmu bude i Roman Zach v roli konkurenčního advokáta.