Slovák bezdůvodně napadl seniorku, praštil ji židlí do hlavy

BRNO – V pondělí ráno obdrželi strážníci telefonát na linku 156, kde vyděšený prodavač z trafiky v centru města nahlásil agresivního útočníka. Ten napadl nejen jeho, ale i jednasedmdesátiletou zákaznici, kterou udeřil kovovou židlí do hlavy.

Hlídka byla na místě během dvou minut a rozzuřeného Slováka ihned dopadla. Seniorka seděla na zemi a na hlavě měla krvavou ránu, naštěstí však byla při vědomí. Strážníci se obrátili na operační středisko a jeho pomocí přivolali záchrannou službu. Jeden ze svědků přivolal také republikovou policii, která brzy dorazila. Policejní kolegové poskytli ženě první pomoc a hlavu jí obvázali. „Svědci nám vypověděli, že devětatřicetiletý Slovák najednou bezdůvodně napadl zákazníky a uhodil je do hlavy. Seniorku zasáhl kovovou židlí,“ dodává tisková mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková. Cizinec je nyní podezřelý z trestného činu, zraněnou ženu odvezli zdravotníci do nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.