V Šumperku se do sebe pustili muž a žena. Neviděli jste incident?

ŠUMPERK – Ve čtvrtek 20. ledna se do sebe v Šumperku měli slovně i fyzicky pustit muž a žena. Kriminalisté hledají svědky incidentu, aby jim pomohli objasnit, co se ve skutečnosti událo.

Šumperští kriminalisté prověřují incident, který se měl odehrát ve čtvrtek 20. ledna v době kolem 6:50 hodin na ulici 8. května v Šumperku mezi 37letým mužem a 30letou ženou. „Nedaleko autobusové zastávky před základní školou mělo mezi nimi dojít k rozepři i fyzickému napadení,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kriminalisté nyní žádají veřejnost o pomoc. Zajímají je především okolnosti incidentu a co se mezi mužem a ženou událo. „V řádném objasnění tohoto případu by jim mohli pomoci případní kolemjdoucí či obyvatelé okolních domů ,“ upřesnila Šafářová. Žádají proto svědky, kteří byli přítomni danému incidentu nebo jej třeba sledovali zpovzdálí, aby se přihlásili na bezplatnou linku 158.