Znají vaše děti masopustní tradice? Na zámku ve Žďáře pro ně chystají sobotní zábavná tvoření

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – Tři sobotní odpoledne v měsíci únoru budou na žďárském zámku věnovány dětem. Připraveny jsou tříhodinové programy plné zábavy, ale i poznání na téma masopustního veselí. Ateliéry jsou určeny dětem ve věku 4 až 12 let. Dospělý může svou ratolest doprovodit zdarma.

Pestrý program vedený zámeckými lektorkami bude zaměřen na tradice v období masopustu. Každé sobotní odpoledne má jiné téma, vždy ale vychází z dění v přírodě a z koloběhu roku. Děti se mohou těšit na tvoření, vaření, pečení, ale i na procházku v přírodě. První program startuje v sobotu 12. února.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Každý ateliér potrvá cca tři hodiny (od 14:00 do 17:00). Jedno sobotní odpoledne vyjde rodiče na 160 korun pro jedno dítě. Cena zahrnuje celý odpolední program a dále pitný režim, výtvarný ateliér a zábavně-vzdělávací program v Muzeu nové generace a v areálu zámku. Počet míst je omezený na maximálně 20 dětí.

Termíny ateliérů:

12. 2 – Masopustní tradice I
19. 2. – Masopustní tradice II
26. 2. – Masopustní tradice III

V případě zájmu stačí poslat email lektorce Markétě Sobotkové na sobotkova@zamekzdar.cz a uvést jméno, věk dítěte a kontakt.