Řidič nedal v Přerově přednost cyklistice a ta se vážně zranila. Neviděli jste nehodu?

PŘEROV – Nehoda se stala 18. ledna dopoledne naproti autobusovému nádraží v Přerově. Řidič Peugeotu 308 nedal přednost cyklistice, která do něj narazila a vážně se zranila. Policie hledá svědkyni, která se v tu dobu nacházela na místě, případně další svědky, kteří nehodu viděli.

V úterý 18. ledna v 10:05 hodin došlo naproti autobusovému nádraží na tříramenné křižovatce ulic Tovární x Nádražní v Přerově k dopravní nehodě. Řidič Peugeotu 308 jel od ulice Nádražní a odbočil vpravo na hlavní silnici vedoucí po ulici Tovární a přehlédl z levé strany jedoucí cyklistku, která jela ve směru od Alberta směrem k vlakovému nádraží. Žena již nestihla dostatečně rychle na danou situaci zareagovat, narazila pravou stranou řídítek do levé zadní části auta a vážně se zranila. Nehodu šetří kriminální policie pro těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„V době nehody se na místě nacházela svědkyně, která celou událost viděla a označila vozidlo, které cyklistku srazilo. Po příjezdu IZS ale místo opustila,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Policie potřebuje nehodu řádně prověřit a hledá proto tuto ženu, případně i další svědky, kteří nehodu viděli a mohli by poskytnout jakékoliv informace k ní. Žádá svědky, aby zavolali na linku 158. V případě, že by tuto nehodu měl někdo zachycenou na kameře umístěné v autě, uvítá poskytnutí tohoto záznamu.