VIDEO: Dvojici podezřelou z loupeže hledá policie

BRNO – Loupežné přepadení čtyřiapadesátileté ženy, která jela z práce v brzkých ranních hodinách, se stalo v Brně začátkem prosince loňského roku.

Brněnští kriminalisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po pachatelích loupežného přepadení čtyřiapadesátileté ženy. K přepadení došlo začátkem prosince loňského roku v brzkých ranních hodinách. Žena se vracela ze zaměstnání a čekala na Malinovského náměstí na autobus. Dlouhou chvíli si krátila hraním her na mobilním telefonu. Autobus jí ale ujel, a proto se rozhodla, že se vydá domů pěšky. „Náhle se k ní připojila neznámá žena a dala se s ní do řeči. Po chvíli dotěrná dáma začala paní vytrhávat kabelku z ruky. Žena se snažila své věci ubránit a křičela o pomoc. Pachatelka ji povalila na zem a dále se o kabelku přetahovaly. Najednou se na místě objevil neznámý muž, který bez řečí z kabelky vytáhl peněženku a doklady a společně s ženou z místa odešli,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková. Poškozené tak vznikla škoda skoro 2000 korun. Kriminalistům se podařilo z kamerového systému získat záběry podezřelých osob. „Jakékoliv informace, které by mohly pomoci vyšetřování a vypátrání dvojice, prosím neprodleně sdělte přes tísňovou linku 158. Policie ČR děkuje za spolupráci,“ dodala Cejnková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.