Karneval na ledu a fašankové trhy – to je zábavná akce ve Veselí nad Moravou

Poslední únorovou sobotu se nenechte pobízet a vyrazte do krásného jihomoravského města Veselí nad Moravou. Vypuknou zde totiž fašankové oslavy s bohatým programem. Celodenní zábavná akce potěší nejen děti, ale i dospělé.

Program začne od 13.30, kdy se spustí karnevalový rej masek na ledu s připravenými aktivitami pro děti. Vedle kluziště, v prostorách galerie na Panském dvoře, bude v tuto dobu probíhat také výroba masek. Kdo si tedy nestihne připravit masku doma, stačí přijít a lektorky z Dětského lesního klubu Petrklíč vás navedou k výrobě vlastní originální maškary. Na náměstí Míru si můžete od půl druhé zajít na fašankový trh na různé tradiční pochutiny a teplé nápoje, či nahlédnout na výrobky zručných řemeslníků.

Nebude chybět ani očekávaný průvod masek! Vyrazíte z Panského dvora v 15.00 na Bartolomějské náměstí, kde zhlédnete pouliční představení Divadla Traktor Koníci. Po návratu na náměstí Míru si zazpíváte s Cimbálovou muzikou Fraj a Dechovou hudbou Konúpci.
Bavit u muziky se pak můžete až do večerních hodin. Program zní lákavě, co myslíte?

Akce se koná 26. února 2022. Podrobnější informace naleznete na webových stránkách města Veselí nad Moravou. Jste srdečně zváni!