Mladý řidič při předjíždění smetl dvě auta, dva lidé skončili v nemocnici

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Vážná nehoda na silnici I/50 si vyžádala uzavírku hlavního tahu. Spěchající řidič tu riskantně předjížděl přes plnou čáru a srazil přitom dvě auta. Při havárii se zranili dva lidé.

Čtyřiadvacetiletý řidič Volva jel včera před sedmou večer od Uherského Brodu na Starý Hrozenkov. „Muž jel za několika vozidly a zřejmě velmi spěchal, protože začal vozidla předjíždět, a to i přes plnou čáru. Jenže v protisměru jela auta a on se nestačil včas zařadit zpět do svého pruhu. Tak došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem Seat Alhambra, které bylo nárazem odhozeno do příkopu, kde se převrátilo na střechu. Volvo poté ještě narazilo do řidičky Passatu, jedoucí od Uherského Brodu,“ vylíčila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Havárie se bohužel neobešla bez zranění. „Při nehodě došlo ke zranění řidiče Seatu a Volva. Přivolaní záchranáři je převezli do nemocnice,“ dodala Šabatová.

Dechové zkoušky byly u všech řidičů negativní. Škoda je předběžně vyčíslena na 230 tisíc korun.

Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR