Očkovací místo v Kulturním domě Klatovy končí!

KLATOVY – Očkovací místo v Kulturním domě Klatovy končí. Stane se tak již podruhé a snad už trvale. Může za to pokles zájmu o očkování a rozvolňovací opatření.

Klatovské očkovací místo se tak přesune zpět do areálu nemocnice. Naposledy se bude v kulturním domě očkovat v pátek 25. února, kdy mohou zájemci přijít od 9 do 12 hodin i bez registrace. Od března se bude očkovat už pouze v nemocnici, a to v dřívější dětské neurologické ambulanci. Vstup je vedlejším zadním vchodem do monobloku v podloubí proti vjezdu do parkovacího domu, resp. z druhé strany oproti vchodu do lékárny. „Také v nemocnici bude i nadále možné si očkování zarezervovat na konkrétní čas. Registrace k očkování je stejná jako dosud, tedy přes webový rezervační systém ministerstva zdravotnictví Registrace.mzcr.cz, kde si zájemce po vyplnění osobních údajů zvolí Klatovskou nemocnici,“ připomíná hlavní sestra nemocnice Vladislava Veselá s tím, že nemocnice zachová i možnost očkování bez registrace. Od března to bude v nemocnici každý pátek od 8 do 12 hodin.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V kulturním domě se nechalo naočkovat přes 26 tisíc zájemců. Zdravotníci jim zde podali téměř 44 tisíc dávek vakcíny. Celkově pak nemocnice naočkovala i mimo prostory kulturního domu téměř 29 tisíc osob, kterým podala 71 tisíc dávek vakcín.