Rozsáhlý klan Rychlých: Proč Petr Rychlý nepředvedl dceru?

Oblíbený herec a bavič Petr Rychlý se konečně pochlubil všemi svými syny: nejstarším Matějem, který je reportérem Krimi zpráv na CNN Prima NEWS, prostředním Ondřejem, který se věnuje herectví a režii, a nejmladším, zatím ještě školou povinným gymnazistou Petrem. Nevytasil se jen dcerou.

Pánové Rychlí totiž zavítali do Show Jana Krause: „Abych to upřesnil, tato legendární červená sedačka je příliš malá, my máme doma ještě dceru Denisu, ale ona už by se sem nevešla,“ upozorňuje otec Petr, že jeho potomci tak nebyli zcela komplet.

Oba starší synové navíc již založili své vlastní rodiny, a tak se může pochlubit také čtyřmi vnoučaty. „Matěj mi zavolal, že si bude brát Aničku, já jsem říkal, že to je supr, tak to byla první věc,“ vzpomíná oblíbený herec a bavič na to, jak mu nejstarší syn oznamoval své důležité životní kroky. „A druhá věc – tu ti řeknu mezi čtyřma očima. Tak jsem zavěsil telefon a říkal jsem si, no nejsem blbý, mezi čtyřma očima, bere si Aničku, zřejmě asi čeká vnoučka, no tak to s ním proberu, proč s tím dělá takové štráchy. Sešli jsme se na kávě a já říkám tak co, bude to kluk, nebo holka? A on, tati, o čem to vůbec mluvíš, ta druhá věc je to, že si chci vykérovat na levé rameno Batmana. A já říkám, prosím tě, proč to se mnou řešíš, jsi plnoletý…“

Nakonec ho ale vlastně dojalo to, že s ním dospělý syn řeší takovou věc, protože věděl, že otec je proti tetování. „A pak jsem chtěl jakože další kérku, a že mu ukážu návrh, a místo toho jsem mu ukázal ultrazvuk,“ doplňuje Matěj, jak došlo k oznámení toho, že bude Petr starší dědečkem. Zajímavou formu zvolil ale i prostřední Ondřej. „Poprvé jsem přijel s tím, že si budeme pořizovat pejska, a ukázal jsem mu jakoby časopis, ve kterém jsou štěňátka, ale vložil jsem tam taky ultrazvuk.“ Otec Petr to upřesňuje: „Dal mi časopis a řekl vprostředku je ta rasa, kterou jsme si vybrali. Já jsem nalistoval, tam byl nějaký dalmatin a pak tam byl dolepený ještě ultrazvuk.“ „A druhý, to je teď dva týdny staré,“ dodává Ondřej, který se svým otcem aktuálně zkouší představení z pozice režiséra. „V osm ráno proběhl porod, u kterého jsem byl, a první, co řekla moje nastávající Terezka, bylo, jé, to je skvělé, to ještě stihneš zkoušku, táta nebude naštvaný… takže jsem šel rovnou z porodnice na zkoušku a řekl jsem mu to mezi řečí, jakože tati, promiň, dnes nemám text, protože před dvěma hodinami se ti narodila vnučka. A on to hledal a říkal, na jaké stránce, nebo co, já tomu nerozumím,“ baví historkami sehraní Ryhlí.

„Já nemám zatím nic v plánu,“ uzavírá historky o vnucích se smíchem nejmladší Petr. „Já si to užívám, děti se o mě začaly tak nějak starat. Matěj říkal, táto, začni se sebou něco dělat, tak mě vzal na cvičení do posilovny, Ondřej mě režíruje, Petr mi formuluje otázky, aby nebyly debilní,“ říká ironicky Petr Rychlý a na závěr ještě nezapomene dodat, že ho baví, že je každý ze synů jiný, každý má jinou profesi, kterou dělá naplno.

Zdroj FTV Prima