Hasiči byli zapotřebí u tří bouraček, při jedné z nich zasahovala také záchranka

KRÁLOVÉHRADECKO – Střet čtyř osobních aut, vozidlo, které ukončilo jízdu ve škarpě a srážka osobního auta a náklaďáku. U těchto událostí bylo zapotřebí profesionálních a dobrovolných hasičských jednotek během včerejšího dne.

Na Hradecku došlo k jedné bouračce, a to v obci Libřice. Zde krátce před půl čtvrtou odpolední havarovala dvě vozidla Škoda, Citroën a Hyundai. Naštěstí se nikdo nezranil. Profesionální hasiči z Jaroměře a dobrovolní hasiči z Černilova odstranili vozidla mimo silnici a uklidili jí.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Na Náchodsku bylo zapotřebí hasičů při střetu osobního auta Ford s nákladním autem. K tomu došlo v deset hodin dopoledne v Jaroměři v části Semonice. Místní profesionální hasiči zabezpečili obě vozidla proti požáru a poté uklidili následky nehody. Jeden zraněný byl odvezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Na Trutnovsku v osadě Peklo skončilo v šest hodin ráno svou jízdu osobní auto ve škarpě. Trutnovští profesionální hasiči zkontrolovali, jestli neunikají pohonné hmoty. „Vozidlo nebylo schopné provozu a po vytažení by tvořilo překážku na komunikaci. Tak byla na místo přivolána odtahová služba,“ říká mluvčí hasičů Alena Žáková.