Vandal v Zábřehu poškrábal přes noc čtyři auta. Neviděli jste někoho podezřelého?

ZÁBŘEH – Policie se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění případů poškození čtyř osobních aut v Zábřehu. Vandal nebo vandalové zde přes noc do těchto aut vyryli hluboké rýhy a způsobili majitelům nemalou škodu.

Neznámý pachatel pravděpodobně přes noc na sobotu 19. února poškodil minimálně čtyři osobní auta, která byla zaparkovaná v ulici Ladislava Fialy v Zábřehu. Majitelé svá auta Ford S-MAX, Audi A4, BMW 320 I a Škoda Fabia v ulici odstavili v pátek odpoledne a v sobotu ráno nebo během dopoledne zjistili, že jejich auta jsou poškozená. Vandal nebo vandalové do laku vyryli hluboké a různě dlouhé rýhy. Poškození škodu předběžně odhadli na 45 tisíc korun. Policisté věc šetří pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za který si mimo jiné může pachatel pobýt až rok za mřížemi.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policie se se žádostí o pomoc obrací i na veřejnost. „V řádném objasnění tohoto případu, tzn. se zjištěním pachatele, by jim mohli pomoci svědci události, náhodní kolemjdoucí či obyvatelé okolních domů,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová. S informacemi k možnému pachateli, případně k jiným okolnostem souvisejícím s poškozením aut se obracejte na bezplatnou linku 158.

poškrábané Audi
poškrábané BMW
poškrábaný Ford