Hasiči zasahovali v pondělí dopoledne u tří nehod. Havárie u Dolní Cerekve si vyžádala zranění

KRAJ VYSOČINA – Ke třem nehodám, u nichž byla nutná asistence hasičů, došlo dnes během rána a dopoledne na Vysočině. V Jihlavě se srazila dvě osobní auta, u Dolní Cerekve skončil osobní vůz na střeše a v Třebíči se srazil náklaďák s osobním autem.

K první nehodě došlo v pondělí 28. února po sedmé hodině ráno na ulici Sokolovská v Jihlavě. Střet dvou osobních vozidel se naštěstí obešel bez zranění. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů, kteří se postarali o úklid vozovky.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Druhá nehoda se stala po osmé hodině ráno u Dolní Cerekve. „Na místo události vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Jihlavě a Třešti. Osobní vůz skončil po nehodě převrácený na střeše. Při nehodě se zranila jedna osoba. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněné osoby. Na havarovaném vozidle provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ uvedla mluvčí krajských hasičů Petra Musilová.

Asi o hodinu později došlo k další nehodě, tentokrát v Třebíči. Na ulici Pražská se srazil osobní vůz s nákladním, ke zranění osob ani zde nedošlo. „Na havarovaných vozidlech zasahující hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin. Hasiči je zlikvidovali speciálním sorbentem,“ dodala mluvčí.

Příčinu, průběh a veškeré okolnosti nehod policie šetří.

Srážka osobních vozidel na ulici Sokolovské v Jihlavě se obešla bez zranění. Foto: HZS Kraje Vysočina
V Třebíči se střetl nákladní vůz s osobním. Foto: HZS Kraje Vysočina