Řidiči pozor, stavba okružních křižovatek ve Veselí nad Moravou se opět rozběhla

HODONÍN – V centru Veselí se od úterý 1. března rozběhla další etapa stavby dvou okružních křižovatek na komunikacích I/55 a I/54. Od úterního rána projíždějí řidiči centrem města Veselí nad Moravou na semafor a po objízdné trase po místních komunikacích.

Po zimní přestávce silničáři obnovili práce na stavbě druhé poloviny okružních křižovatek. Tranzitní dopravě se doporučujeme objízdná trasa přes Moravský Písek. Od 1. března se najelo na stejný provoz, jako byl ve městě na podzim. Z dopravy okružních křižovatek jsou vyloučeny osobní automobily, přes semafory projedou pouze nákladní vozidla. „Přeložky sítí nesmí namrznout, proto musela stavba na zimu posečkat. Firma CETIN, která přeložky dělá, nastoupila již v polovině února, aby byly sítě hotové do konce března,“ uvádí zhotovitel stavby, firma STRABAG. Od března tak silničáři mohli začít frézovat asfalt, aby stihli druhou etapu dle harmonogramu. Druhá etapa spočívá v dokončení průjezdnosti ulice Masarykovy. Realizace by měla být kompletně dokončena do konce měsíce srpna 2022. Hlavním investorem této akce je Ředitelství silnic a dálnic ŘSD Jihomoravského kraje. Celý článek včetně informací o ulici Svatoplukově naleznete zde. Video na Twitteru

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.