Hradiště pořádá benefiční koncert pro Ukrajinu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Regionální umělci a organizace spolu s městem Uherské Hradiště naplánovali benefiční koncert pro Ukrajinu. Lidé budou moct přispět nejen během koncertu, ale i nákupem on-line vstupenky. Charitativní akce se uskuteční v pátek 4. března od 16 hodin na Masarykově náměstí.

V rámci koncertu se představí houslista Jiří Pavlica, herci Slováckého divadla, sbor Viva La Musica, rocková kapela NO!S3 ze ZUŠ Uherské Hradiště a další. Všichni vystupující účast přislíbili bez nároku na honorář.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Veřejnost může přispět během koncertu na humanitární pomoc určenou občanům Ukrajiny, a to do připravených pokladniček Charity. Další možností je symbolický on-line nákup vstupenky na webových stránkách.

Aktivity ve městě týkající se Ukrajiny koncertem zdaleka nekončí. V pátek 4. března od 20 hodin organizují HUB 123 a Městská kina Uherské Hradiště promítání dokumentu z Ukrajiny s následnou debatou pod názvem Vyrob si svůj stát. V pondělí 7. března bude pro změnu probíhat beseda o dění na Ukrajině s novinářkou Petrou Procházkovou a dalšími hosty. Od 19 hodin se jí můžete zúčastnit na Malé scéně Slováckého divadla.