Mladá řidička na Kroměřížsku zemřela po srážce s traktorem

KROMĚŘÍŽSKO – Tragicky skončil úterní večer na Kroměřížsku. Mladá řidička se tu střetla s protijedoucím traktorem a zůstala uvězněná ve zdemolovaném autě. Zraněním bohužel na místě podlehla.

Nehoda se stala krátce před sedmou večer mezi obcemi Kotojedy a Trávník. „Řidička automobilu prozatím z neznámých příčin vjela do protisměru, kde čelně narazila do zemědělského stroje,“ oznámil policejní mluvčí Petr Jaroš.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Osobní auto poté skončilo mimo silnici. Při nárazu došlo k utržení předního kola traktoru, ze kterého následně vytekl hydraulický olej. Traktor s návěsem zablokoval oba jízdní pruhy,“ dodala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Mladá řidička bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem. „Tělo ženy hasiči vyprostili ze zdemolovaného vozidla s pomocí vyprošťovacího hydraulického zařízení. Řidič traktoru vyvázl bez zranění,“ uvedla Javoříková.

„Příčina a bližší okolnosti smrtelné dopravní nehody jsou nadále předmětem šetření kroměřížských policistů,“ uzavřel Petr Jaroš.

Foto: HZS Zlínského kraje