Úplně nová benzínka u Frýdku-Místku otevřena! Komu bude dělat radost?

FRÝDECKOMÍSTECKO – Lídr mezi provozovateli čerpacích stanic pohonných hmot, MOL Česká republika,  v úterý 1. března zahájil provoz benzínové čerpací stanice ve frýdecko-místeckých Chlebovicích. Úplně novou stanici řidiči najdou na tahu D48 ve směru na Frýdek-Místek.

„Jedná se o tři sta pátou stanici, kterou v České republice provozujeme. Její umístění na silnici D48 splňuje naši firemní strategii, tedy přinášet zákazníkům ty nejlepší služby v moderním prostředí, a to zejména na strategických tazích,“ řekla během slavnostního otevření čerpací stanice mluvčí společnosti, Andrea Brádlerová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Nová benzínka vyrostla na zelené louce. Nyní zákazníkům nabízí služby zasazené do nejlepších technologií, které společnost při stavbě nových stanic využívá.

Na nově otevřené čerpací stanici si může zákazník vybrat ze všech dostupných paliv, které na stanici přijíždí ze slovenské rafinérie zásobované z celosvětových zdrojů ropy. Nechybí zde ani typický bufet s občerstvením.

Slavnostního otevření se zúčastnili zástupci města Frýdek-Místek, společností sponzorovaní fotbalisté ostravského Baníku, a rally jezdec Dominik Stříteský s týmem Vančík Motorsport, který současně na akci představil svůj nový závodní speciál pro sezónu 2022.