Březen nabídne plno krásných pohádek v brněnském Divadle Koráb

Divadlo Koráb nabízí pro rodiny s dětmi krásná představení. I v březnu na vás každou neděli čeká pohádkový program. Nenechte si ujít známé pohádky podle klasických předloh v neobvyklém zpracování, děti budou jistě nadšené.

Těšit se můžete třeba na známou Červenou Karkulku, sice bude trochu jiná, než obvykle, avšak nebojte, v pohádce nakonec vše dobře dopadne. Nebo co takhle Dlouhý, Široký a Bystrozraký? Dlouhý se zde ze svých čtyřiceti centimetrů dokáže vytáhnout až do dvou metrů, Široký se šíří k neudržení a Bystrozraký po sundání šátku bystří své světelné oči. Uvidíte také statečného prince, krásnou princeznu a škodolibého Černokněžníka, který princeznu unese na svůj zámek. To správné napětí nebude chybět ani v Pohádce pro 3 + 1 prasátka, nebo v příběhu Kašpárek a drak odehrávající se v hudebním království.

A kdy jednotlivé pohádky uvidíte?
6.   března 2022: Pohádka pro 3 + 1 prasátka
13. března 2022: Karkulka Červená
20. března 2022: Dlouhý, Široký a Bystrozraký
27. března 2022: Kašpárek a drak

Divadlo se nachází na adrese Dům U Tří knížat, Jánská 12 Brno. Jednotlivá představení zhlédnete vždy v neděli v 11.00. Vstupenky za 120 Kč pro děti i dospělé zakoupíte na místě, platí se hotově. Předprodej vstupenek a podrobnější informace naleznete na webových stránkách Divadla Koráb.