Malá holčička si obula maminčiny lodičky a sama se vydala na nákup. Rodiče museli najít strážníci

LITOVEL – Snad každý si pamatuje na dobu svého dětství, kdy chtěl být už už dospělý. Proto až tak nepřekvapí kuriózní případ, který řešili strážníci 27. února v Litovli. Dopoledne přijali telefonické oznámení od prodavačky z Tesca, že na prodejně se sama pohybuje spoře oblečená asi čtyřletá holčička, která má na nohou dámské lodičky. Úkolem strážníků bylo vyhledat rodiče malé zákaznice.

„V dopoledních hodinách v neděli dne 27. února přijala hlídka Městské policie Litovel zvláštní telefonické oznámení. Paní pracující v prodejně Tesco na ulici Dukelské v Litovli oznamovala, že se po prodejně pohybuje spoře oděná asi čtyřletá dívenka a na nohou má dámské lodičky,“ uvedl strážník Městské policie Litovel Ludvík Opletal. Na dotaz prodavačky, zda je s ní v obchodě i maminka, jí dívenka klidně odpověděla, že ne, že maminka je doma a vaří a ona šla do Tesca nakupovat. Prodavačka měla pochopitelnou obavu o zdraví dítěte a prosila strážníky o pomoc s vyhledáním rodičů dívenky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Malá zákaznice se strážníka nebála, ale nechtěla mu říct, jak se jmenuje. Byla však ochotná mu ukázat, kde bydlí. Oba tedy nasedli do auta a začalo hledání. Holčička se celkem rychle zorientovala a strážníkům ukázala dům, kde s maminkou bydlí. Maminka už dcerku hledala, a když ji uviděla v autě městské policie, viditelně jí spadl kámen ze srdce.