Při požáru bytu na Uničovsku zemřel člověk

UNIČOVSKO – Požár podkrovního bytu v Troubelicích na Uničovsku se stal osudným pro jeho obyvatele. Při hašení objevili hasiči v prostorách bytu lidské tělo bez známek života. Při zásahu se také zranil jeden hasič.

Včera po 6. hodině ranní přijali policisté oznámení o hořícím bytě v Troubelicích na Uničovsku. U požáru zasahovalo 5 jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů. „Hasiči v hořícím podkrovním bytě nalezli osobu nejevící známek základních životních funkcí,“ uvedl krajský mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. Podle policie by se s největší pravděpodobností mělo jednat o člověka, který v bytě bydlel sám. Z bytového domu byly evakuovány čtyři lidé, přičemž nikdo z nich neutrpěl zranění. Při zásahu se však zranil jeden ze zasahujících hasičů, po ošetření byl transportován do nemocnice. Přesné příčiny a okolnosti požáru se vyšetřují. „V tuto chvíli nic nenasvědčuje cizímu zavinění,“ dodala včera policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.