U Letovic se srazila dvě osobní auta. K nehodě letěl vrtulník

BLANSKO – V pátek v sedm hodin ráno se stala dopravní nehoda dvou osobních automobilů na silnici číslo 368 v obci Letovice. Jednoho zraněného člověka vrtulník transportoval do nemocnice.

Tři jednotky hasičů zasahovaly u dopravní nehody osobního automobilu v obci Letovice. Zraněné cestující vyprošťovali z auta hasiči. „Ošetřili jsme na místě dva pacienty. Prvním byl muž penzista. Když jsme přijeli, byl při vědomí. Podávali jsme mu kyslík, zaléčili jsme ho, zafixovali a se středně těžkými poraněními ho vrtulník transportoval do Traumacentra brněnské fakultní nemocnice. Druhého muže středního věku záchranáři po ošetření ponechali na místě, jeho zranění byla pouze lehká.“ popsala mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová. Provoz na komunikaci byl dopoledne vedený kyvadlově jedním pruhem. Hasiči na místě provedli protipožární opatření a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.