Po srážce s autem skončil senior v nemocnici. Viděli jste nehodu?

ZLÍN – Policisté vyšetřují dopravní nehodu, při níž došlo ke srážce mezi chodcem a osobním autem ve Zlíně. Žádají proto případné svědky, aby se ozvali na linku 158.

Nehoda se stala v pondělí 14. března ve 13.55 na třídě Tomáše Bati u domu č. p. 3703. „Osobní vozidlo Volkswagen Passat červené barvy jelo v pravém jízdním pruhu ve směru od centra Zlína do Vizovic. Ve chvíli, kdy projíždělo kolem bytového domu č. p. 3703 na tř. T. Bati, mu vstoupil do cesty chodec – senior, který chtěl přejít čtyřproudovou vozovku z pohledu řidiče zprava doleva, ovšem mimo přechod pro chodce. Řidič už nestihl zareagovat a chodce srazil. Záchranáři ho převezli se zraněním do nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté nyní žádají veřejnost o spolupráci. „Pokud jste tuto dopravní nehodu viděli, ať už jako chodci nebo řidiči, případně z oken svého bytu či kanceláře, ozvěte se, prosím, dopravním policistům na telefonním čísle 158,“ vyzvala Kozumplíková.

Foto: Policie ČR