Pojď sem, zastav se! Vyděsil ženu na procházce onanující muž

KLADNO – Ve středu krátce po osmé večer vyjeli strážníci prověřit oznámení jedné z kladenských obyvatelek, že se tu pohybuje onanující muž. „Na schodech do Podprůhonu stojí divný chlap, asi úchylák,“ potvrdil další svědek.

Strážníci muže, který odpovídal popisu, záhy našli. Stál zády k hlídce a onanoval. Nejprve se strážníkům vymlouval, že zde pouze močí, nakonec se ale k nevhodnému chování se přiznal. Že prý měl domluvenou schůzku s jiným mužem, kterému za orální sex zaplatil 300 korun. Ten ho ale neuspokojil, tak se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a udělat si dobře sám.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Výtržníka strážníci předali hlídce státní policie. Ještě, než odjeli, dostavila se na místo žena, která na onanistu upozornila. Potkala ho prý u kontejnerů na odpad, když venčila psa. „Pojď sem, zastav se, kam jdeš?“ volal na ni. Žena dostala strach a vzala do zaječích. Doma ihned zavolala tísňovou linku.