VIDEO: Dealer v Brně sebral chlapci i poslední bankovku. Policie pátrá po osobách na záznamu

BRNO – Docela nenápadně proběhlo v ulici Bašty v Brně koncem minulého roku loupežné přepadení teprve čtrnáctiletého chlapce zatím neznámým pachatelem.

Čtrnáctiletého chlapce v ulici Bašty zastavil zatím neznámý pachatel, že prý mu chce prodat marihuanu. Když chlapec odmítl, muž mu sdělil, že nemá na vybranou.  Zastoupil mu cestu se slovy, že buď mu dá peníze dobrovolně, nebo bude zle. Vystrašený hoch v obavě vytáhl peněženku a vydal agresorovi stokorunovou bankovku. Myslel, že se jej tak zbaví. Pachatel však této situace využil a z peněženky mu rychle vytrhl i zbývající dvousetkorunovou bankovku. Chlapec jej pak ještě prosil, ať mu peníze vrátí, muž si z toho však nic nedělal a z místa odešel. „Celý incident zachytily bezpečnostní kamery, takže víme, jak podezřelý vypadal. Oblečen byl v černé bundě, modrých riflích na nohou černé boty. Na místě byl s dalším svědkem, který je také na záznamu zachycený. Pokud tyto muže poznáváte, dejte nám vědět na lince 158,“ vyzval policejní mluvčí  David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.