Tragická dopravní nehoda na Jihlavsku. Jeden řidič nepřežil, druhý je ve vážném stavu v nemocnici

JIHLAVA – Smrtelná dopravní nehoda se stala dnes v časných ranních hodinách mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnicí. Srážku osobního vozidla s dodávkou nepřežil řidič dodávky, řidič osobního auta skončil s těžkým zraněním v nemocnici.

K nehodě došlo v pondělí 21. března kolem půl třetí v noci mezi obcemi Stonařov a Dlouhá Brtnice na Jihlavsku. „Prvotním šetřením na místě nehody policisté zjistili, že se na silnici I/38 z dosud nezjištěných příčin střetla dvě vozidla – osobní vozidlo Škoda Octavia a dodávkové vozidlo Peugeot Boxer. Oba řidiči zůstali po střetu vozidel uvnitř vozidel zaklíněni,“ informovala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému. „Devatenáctiletého řidiče z osobního vozidla transportovali záchranáři vrtulníkem s těžkým zraněním do zdravotnického zařízení v Brně. Pětašedesátiletý řidič dodávkového vozidla utrpěl těžké zranění, kterému na místě podlehl,“ dodala mluvčí.

Silnice byla bezprostředně po nehodě zcela neprůjezdná, poté byla průjezdná kyvadlově. Příčinu a okolnosti nehody policie šetří.

Foto: Policie ČR