Zúčastněte se Roadshow 2022 pro Ukrajinu

Zúčastněte se dobročinné akce, kterou pro vás nachystala internetová televize DVTV společně s Masarykovou univerzitou v Brně. Hlavní náplní Roadshow bude debata o válečném konfliktu na Ukrajině a to jak s experty, tak i s obyčejnými lidmi, kterých se válka dotýká.

Program dvouhodinové akce:
Téma války v přímém přenosu, tak jak ji vidíme a jak jsme si donedávna nedokázali představit. Moderátoři Daniela Drtinová a Michael Rozsypal se pokusí zjistit, jak moc se svět za poslední týdny změnil. Odpovídat na jejich dotazy bude velvyslanec Ukrajiny v Česku Jevhen Perebyjnis i bývalý velvyslanec v Británii, Izraeli a Americe Michael Žantovský.

Dalším hostem bude i reportérka Respektu Ivana Svobodová, která nastíní, jaká je role novináře ve válečném konfliktu, zda je situace pro ženy složitější a co prožívala s rodinami uprchlíků ve vlaku, na lince Lvov – Kyjev.

A pětici hostů doplní ekonomka, bývalá zástupkyně Česka při Světové bance Jana Matesová a politolog a bezpečnostní analytik Josef Kraus z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity.

DVTV Roadshow 2022 pro Ukrajinu se koná 24. března 2022 od 19.00 v Univerzitním kině Scala na Moravském náměstí v Brně. Vstupenky lze zakoupit na webu GoOut.cz. Veškerý výtěžek z prodaných vstupenek bude zaslán organizaci Post Bellum na pomoc v Ukrajině.