Sezóna trhů ve Valašských Kloboukách začíná

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Ve Valašských Kloboukách se mohou začít těšit na sezónu hospodářských trhů. První z nich se ponese ve velikonočním duchu a návštěvníci si ho užijí v pátek 8. dubna.

Klobucké hospodářské trhy nabídnou sortiment kvalitních regionálních potravin, čerstvé zeleniny i ovoce a také dalších produktů, které přivážejí přímo drobní řemeslníci a farmáři. „Přijďte jejich poctivou výrobu a šetrnou produkci podpořit také letos. Chybět určitě nebude ani zahradnický sortiment od přísad a bylinek po sazenice květin, keřů i stromků, což v průběhu nadcházejících jarních a letních měsíců přijde vždycky vhod,“ zve místostarosta Valašských Klobouk Karel Ptáček.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Trhy se konají pravidelně po dvou týdnech až do Dušiček. Čas a místo konání zůstávají tradiční, tedy vždy od 8 do 15 hodin na tržnici před Starou radnicí na Masarykově náměstí.