Cyklista byl po střetu s nezletilou chodkyní transportován letecky do nemocnice

TRUTNOVSKO – K vážné dopravní nehodě došlo tuto středu krátce po čtvrté hodině odpolední a to na přechodu pro chodce v Náchodské ulici v Trutnově. Policisté hledají svědky, kteří by mohli pomoci nehodu objasnit.

„K dopravní nehodě dle dosud zjištěných skutečností došlo zřejmě tak, že cyklistovi vběhla pod kolo z pravé strany chodkyně, na což sportovec reagoval brzděním, ovšem střetu již nezabránil,“ říká policejní mluvčí Šárka Pižlová. Cyklista, který neměl za jízdy na hlavě ochrannou přilbu byl s těžkým zraněním letecky transportován do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Mladá chodkyně po střetu musela zůstat hospitalizovaná v nemocnici.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Možná právě vy máte potřebné informace pro trutnovské policisty, které by pomohly celý děj nehody ozřejmit. V tom případě prosím kontaktujte tísňovou linku 158 nebo telefonní číslo 735 785 444.