Olomoucký kraj získal ocenění v mezinárodní soutěži. Oceněný spot pomůže propagaci turismu

OLOMOUCKÝ KRAJ – Olomoucký kraj zabodoval v mezinárodní soutěži spotů, které prezentují Českou republiku. V konkurenci více než padesáti tuzemských i zahraničních propagačních videí v letošním ročníku soutěže Tourfilm 2022 získal druhé nejvyšší bodové hodnocení a čestné uznání za spot Vodní turistika v Olomouckém kraji.

„Jsem velmi ráda, že Olomoucký kraj pro své marketingové aktivity disponuje takto kvalitními spoty. Už při jejich prvním zhlédnutí jsem cítila obrovskou hrdost na místo, kde žiju. Každý správný klip musí vzbudit pozitivní emoce, což se v tomto případě podařilo. Vše je úžasně zpracované a je třeba vyslovit velké díky tvůrcům spotů za skvěle odvedenou práci,“ uvedla Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Spot byl vytvořen společně s dalšími pěti, které propagují například cykloturistiku, lázeňství nebo gastronomii. Jejich vznik finančně podpořilo také Ministerstvo pro místní rozvoj. „Díky umístění v soutěži získá spot medializaci v marketingových aktivitách agentury CzechTourism. Snímek se objeví mimo jiné na cestovatelském portálu Kudy z nudy, na sociálních sítích destinační značky #VisitCzechRepublic, a to na všech jejích jazykových mutacích po celém světě. Bude využit i v různých kampaních agentury. Spoty samozřejmě zařadíme i do našich on-line kampaní, veřejnosti se představí také prostřednictvím kinoreklamy,“ doplnil Radek Stojan, ředitel Centrály cestovního ruchu Olomouckého kraje.

Oceněný spot společně s dalšími naleznete ZDE.