VIDEO: Děsivě vypadající nehoda v Brně-Slatině: Řidiči pomohli ze zdemolovaného auta strážníci

BRNO – Ve čtvrtek večer zasahovali brněnští strážníci ve Slatině u velmi vážně vypadající nehody na křižovatce Krejčího a Šlapanické ulice. Osobní auto značky Mazda narazilo do stromu a mělo zdemolovanou přední částí karoserie. Uvnitř byl uvězněný zraněný starší řidič.

Ke služebně ve Slatině přijela žena a vylíčila strážníkům, že na křižovatce Krejčího a Šlapanické ulice je auto nabourané do stromu. Mazda měla kompletně zdemolovanou přední část karoserie a uvnitř seděl uvězněný pětašedesátiletý řidič, který krvácel z nosu. „Hlídce městské policie se podařilo uvolnit zablokované dveře, potom otřesenému muži povolila bezpečnostní pás a pomohla mu ven z kabiny. Strážníci ho doprovodili na bezpečné místo, hlídali jeho zdravotní stav a přivolali záchrannou službu. Muž sice slabě komunikoval, nedokázal ale říct nic o průběhu nehody ani o její příčině,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. Strážníci na křižovatce usměrňovali provoz. Řidiče si potom převzali do své péče zdravotníci a hasiči se postarali mimo jiné o provozní kapaliny unikající z jeho auta. Záchranáři muže po ošetření odvezli do nemocnice. Nehoda se bude dále vyšetřovat. „Dechová zkouška ukázala, že motorista byl střízlivý,“ dodal Ghanem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.