Ve Vracově bude částečná uzavírka silnice I/54 na náměstí Míru

HODONÍN – Od 28. března do 31. 7. 2022 dojde ve Vracově k přechodnému dopravnímu značení na silnici I/54 ve Vracově na náměstí Míru kvůli částečné uzavírce této silnice.

Z nařízení Ředitelství silnic a dálnic při budování technické infrastruktury náměstí bude silnice I/54 částečné uzavřena a dočasně se posunou autobusové zastávky a přechody pro chodce. Částečná uzavírka silnice I/54 bude od Základní umělecké školy po křižovatku náměstí Míru a Nádražní ulice. Průjezd uzavírkou bude řízen světelnými signály jedním jízdním pruhem. Odbočení do ulice Nádražní nebude možné. Vjezd na náměstí Míru z ulice Nádražní bude uzavřen. Dále bude uzavřen vjezd z ulice Radniční. Zastávka autobusu směr Kyjov bude dočasně posunuta před rodinný dům číslo 218 na náměstí Míru. Zastávka autobusu směr Bzenec bude dočasně posunuta před rodinný dům číslo 780 na náměstí Míru. Rovněž se dočasně posunou přechody pro chodce. Přechod před radnicí bude přesunut k lékárně Na Městečku a přechod před obchodem Jednota bude přesunut před obchod Mixland. Město Vracov děkuje za pochopení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.