Tragédie v Buchlovských kopcích si vyžádala životy dvou motorkářů

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Tragická nehoda uzavřela na několik hodin hlavní tak z Brna na Starý Hrozenkov. Zemřeli při ní dva motorkáři, kteří se střetli s dodávkou.

K nehodě došlo dnes o půl čtvrté odpoledne v Buchlovských kopcích. „Šestapadesátiletý řidič a jeho jednapadesátiletá spolujezdkyně jeli po silnici I/50 na motocyklu Honda ve směru od Brna. Po projetí pravotočivé zatáčky u Starých Hutí přejel řidič do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem Audi a poté ještě s dodávkou, která jela za tímto osobním autem,“ popsala policejní mluvčí Barbora Balášová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Do dodávky narazilo vzápětí ještě osobní auto. „V osobním automobilu cestovalo nezletilé děvče, kterému musela být poskytnuta psychosociální pomoc. Dívce jsme předali i dráčka Záchranáčka,“ sdělil mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Havárie měla bohužel tragické následky. „Motocyklista i jeho spolujezdkyně utrpěli smrtelná zranění. Nikdo jiný zraněn nebyl,“ oznámila Balášová.

Hlavní silniční tah byl po nehodě několik hodin neprůjezdný. Havárii nyní vyšetřují policisté.