Po ženě z Havířova pátrá policie. Z domu odešla o víkendu bez léků

HAVÍŘOV / OSTRAVA –  S prosbou o pomoc se obrací na veřejnost krajské policejní ředitelství v Ostravě. Aktuálně pátrá po Nataši Šivákové z Havířova, která v sobotu odpoledne odešla z domu a doteď o sobě nedala nikomu vědět. Policisté už začali po ženě pátrat ve zdravotnických zařízeních i dalších veřejných místech, ale s negativním výsledkem.

Téměř sedmdesátiletá žena byla naposledy viděna rodinnými příslušníky 26. března odpoledne v Havířově na ulici Emy Destinové. „Pohřešovaná měla jít směrem k ulici Těšínské v Šenově. Do dnešního dne nedala o sobě nikomu vědět. Podle dostupných informací víme, že má žena zdravotní komplikace, na které je potřeba užívat předepsané léky, které u sebe nemá,“ podala veřejnosti zprávu policistka Eva Michalíková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

K popisu ženy policie uvádí, že její zdánlivé stáří odpovídá věku 70 let. „Je štíhlé drobné postavy, 150 cm vysoká, tvar obličeje má hubený a oči hnědé. Vlasy krátké a odbarvené. Na levém předloktí má tetování písmene N. Špatně vyslovuje souhlásku Ř,“ popisuje dále Michalíková.

Na sobě měla hledaná žena tmavé džíny, růžovou a černou bundu do pasu, doplněnou šedou teplákovou soupravou.

V případě poznatků nebo informací vedoucích k vypátrání hledané ženy kontaktujte policii na bezplatné lince 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu Policie České republiky.