Stavba nového zázemí dopravního hřiště na Trávníkách se blíží do finále

OTROKOVICE – Pracemi na zateplení a v interiéru finišuje stavba víceúčelového objektu na dětském dopravním hřišti v otrokovických Trávníkách. Ten posléze poskytne celoroční zázemí pro různorodé aktivity na hřišti. Hotovo by mělo být do konce května.

Loni na podzim se na hřišti zbourala stará budova, která už nesplňovala požadavky pro celoroční provoz. V lednu pak byl na místo uložen modulární systém tvořící novou budovu. Od té doby probíhají kompletační práce a aktuálně dělníci provádí zateplení. „Postupně dokončujeme vybavení interiérů a probíhá doplnění zpěvných ploch a úprava okolí stavby,“ doplnil vedoucí odboru rozvoje města Erik Štábl.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kromě výstavby víceúčelového objektu dojde i k přeložení cyklostezky a vybudování parkovacích míst, které dřív zoufale chyběly. Vše by mělo být hotovo do konce května. „Těším se, až budeme moci nové zázemí prezentovat veřejnosti. Počítáme se slavnostním otevřením s doprovodným programem pro rodiny, které by zahájilo novou sezónu na dopravním hřišti. Věřím, že si společně užijeme celý den plný zábavy,“ uzavřela starostka Otrokovic Hana Večerková.