Na Hradecku zasahovali hasiči u tří nehod, bohužel se při nich zranilo 6 lidí

HRADECKO – Náraz osobního auta do sloupu s elektrickým vedením, střet osobního auta a dodávky a bouračka motorkáře. Takové nehody během včerejšího dne zaměstnaly hasičské jednotky a také zdravotnickou záchrannou službu.

V Chlumci nad Cidlinou, v části Lučice, došlo krátce před devátou hodinou ranní k bouračce osobního auta. To narazilo do sloupu s elektrickým vedením. O jednoho zraněného se musela postarat zdravotnická záchranná služba. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Nového Bydžova a místní dobrovolná jednotka. Hasiči zabezpečili místo nehody a pomohli s odstraněním následků nehody. Energetici byli informováni o poškození sloupu.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V Králíkách došlo na křižovatce silnice č. 326 s odbočkou na Podoliby, těsně před půl pátou odpolední, ke střetu osobního auta a dodávky. Ta poté skončila převrácená na střechu. „Při nehodě se zranily čtyři osoby. K zásahu vyjeli profesionální a dobrovolní hasiči z Nového Bydžova, kteří se postarali o úklid vozovky. Zraněné měla v péči zdravotnická záchranná služba,“ říká mluvčí hasičů Martina Götzová.

V Hradci Králové v Cejpově ulici došlo, krátce před pátou hodinou odpolední k bouračce motorkáře. Ten se chtěl vyhnout osobnímu vozidlu a při tomto manévru spadl na zem. Na místo musela být přivolána záchranka, aby se o zraněného postarala. Zasahující místní profesionální hasiči z centrální stanice odpojili u motorky baterii a zkontrolovali, jestli neunikají pohonné hmoty.