Starší řidič narazil do svahu. Jeho zranění byla smrtelná

ČESKÝ KRUMLOV – Výjezdem k tragické dopravní nehodě začalo pondělní ráno pro složky Integrovaného záchranného systému v Českém Krumlově. Řidič osobního automobilu zde z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo silnici, kde střechou narazil do svahu. Muž nebyl připoután a bohužel na místě zemřel.

Nehoda se stala ve čtvrt na devět na silnici I/39 v ulice Budějovická, mezi kruhovým objezdem U Trojice a kruhovým objezdem Domoradice. „Starší řidič osobního vozidla tovární značky Peugeot 306 Combi jel v uvedeném směru, kdy z dosud nezjištěných příčin vjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil střechou do svahu. Poté se vozidlo odrazilo zpět na vozovku a zastavilo se napříč jízdního pruhu,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Podle informací policie z šetření vyplývá, že nebyl řidič připoután bezpečnostním pásem. Nárazem si těžce zranil hlavu a následky byly velmi fatální. Zasahující zdravotníci mu již nemohli pomoci.

Nehoda v Českém Krumlově (zdroj Policie ČR)

Provoz na této velmi frekventované silnici byl po dobu devadesáti minut omezen v běžném provozu. Policisté ho řídili kyvadlově.

„Od začátku března se jedná o sedmou nehodu se smrtelným zraněním,“ zkonstatoval policejní mluvčí.