Za volantem zahynul 38letý řidič Volkswagenu

JIČÍNSKO – Dnes brzy ráno přijali policisté na tísňové lince telefonát, že nedaleko od Lázní Bělohrad havarovalo osobní auto.  Proč šofér vozidla Volkswagen Passat Combi vyjel ze silnice, několikrát boural a vyhasl jeho mladý život, nyní vyšetřují jičínští dopravní policisté.

K bouračce došlo v dosud nezjištěné době ze včerejška na dnešek do šesté hodiny ranní. Na silnici II. třídy, při jízdě směrem od Lázní Bělohrad na obec Tetín, z neznámých důvodů vyjel řidič z jízdního pruhu na pravou nezpevněnou krajnici. „Odtud sjelo do auto silničního příkopu, kdy po ujetí cca 70 metrů čelně narazilo do pilíře silničního mostku. Náraz vůz přetočil přes střechu a po několikanásobné rotaci vozidlo dopadlo na střechu do volného travnatého terénu mimo vozovku,“ říká policejní mluvčí Eva Prachařová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Osmatřicetiletý řidič Volkswagenu utrpěl zranění neslučitelná se životem. Aby byla zjištěna přesná příčina úmrtí, byla vyžádána soudní pitva. Na osobním autě byla škoda odhadnuta na 100 tisíc korun, na poškozeném mostku na 30 tisíc korun.