Strážníci uklízeli Brno, našli zvířecí lebku i injekční stříkačky

BRNO – Do sobotní akce Ukliďme Česko se zapojilo padesát strážníků rozdělených do čtyř úklidových skupin. Kromě pet lahví našli také zvířecí lebku a odklidili několik kusů použitých injekčních stříkaček.

Městská policie iniciovala dva úklidy v centru města, kde si hlídky zvolily náročný terén podél Uhelné a Železniční ulice včetně nedaleké cyklostezky. Naplnily zde sto velkých pytlů plastovými a skleněnými lahvemi. Další dva úklidy naplánovaly městské části. Strážníci se zapojili i do nich a šli odklízet nepořádek v Černovicích podél Hájecké a Vinohradské ulice a dále v Králově Poli v Myslínově ulici. „Při těchto dvou úklidech využili také přibližně sto pytlů. Během dne jim prošly rukama mimo jiné balíky skelné vaty, pneumatiky, zvířecí lebka a šedesát použitých aplikačních pomůcek,“ uzavírá úspěšnou akci tiskový mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.