Kriminalisté zjišťují totožnost utonulého muže ze Svitavy v Brně

BRNO – Brněnští kriminalisté objasňují okolnosti úmrtí neznámého muže. Letos 10. března ho při své cestě po břehu řeky Svitavy v Brně nalezl náhodný kolemjdoucí.

Utonulého muže po vytažení z řeky Svitavy v Brně ohledali policisté s koronerem. Při tom nezjistili žádné skutečnosti, které by nasvědčovaly tomu, že by zemřel násilně. Tomu odpovídají i výsledky pitvy, podle nichž se muž utopil. Policistům se však doposud zemřelého nepodařilo spolehlivě ztotožnit. Popis muže: stáří kolem 30 let, štíhlé postavy, vysoký 175 cm, krátce střižené hnědé vlasy s výraznými kouty, na obličeji strniště. Muž byl oblečen do hnědé zimní bundy, černých tepláků maskáčového vzoru s bílým nápisem po bocích, na nohou měl černé tenisky. Na pravém hřbetu ruky měl tetování se vzorem křížku. Kolem krku měl černý provázek, na kterém měl přívěsek motivu kříže. „Pokud utonulého na přiložených fotografiích poznáváte, volejte linku 158,“ požádal policejní mluvčí David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.