Muž cestoval tramvají s šesti promile v krvi

BRNO – Projet se tramvají až na konečnou se rozhodl šestačtyřicetiletý muž. Poté ale nebyl schopný vystoupit, jelikož si předtím pořádně přihnul alkoholu.

Tramvaj číslo 1 přijela na konečnou do Pisárek a očekávalo se, že všichni cestující vystoupí. Jeden z nich ale stále seděl na místě a ani si neuvědomil, že je již v cíli. Na prosby řidičky nereagoval, ta pojala podezření, že by mohl být muž pod vlivem alkoholu. Požádala tedy ostatní osoby, aby ho pomohly vyprovodit ven. Muž musel být podepřený z obou stran, aby vůbec z vozu vystoupil a poté, co se ocitl mimo tramvaj, zůstal ležet na zemi.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Na místo byli přivoláni strážníci, jejichž přítomnost opilec vůbec nevnímal. „I přes to zvládl vykonat dechovou zkoušku. Ta ukázala šokující hodnotu 5,83 promile,“ informuje tiskový mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba. Hlídka proto muže předala do péče zdravotníkům, kteří ho sanitkou odvezli do nemocnice.