Pod vlivem pervitinu chodila žena po ubytovně se střelnou zbraní za pasem

NÁCHODSKO – Operační důstojník, který přijal na tísňové lince tuto znepokojující informaci o ženě, okamžitě zalarmoval policejní hlídky i zásahovou jednotku Královéhradeckého kraje, všichni se okamžitě vydali na nahlášené místo. Celá záležitost měla zajímavé rozuzlení.

K události došlo toto úterý na jedné z ubytoven na Náchodsku. Policisté na místě okamžitě prozkoumali ubytovnu, aby zjistili, kde se žena nachází. Tým zásahové jednotky zadržel podezřelou u ní na pokoji. Žena působila hodně zmateně a tak u ní provedli policisté orientační test na drogy, který ukázal pozitivní výsledek na pervitin.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Podle zákona o zbraních a střelivu se nesmí zbraně nosit viditelně a manipulovat s nimi na místech, kam má veřejnost volný přístup. Jelikož se však jednalo o hračku, s kterou žena nikoho neohrožovala ani s ní nikomu nevyhrožovala, neporušila zákon o zbraních a střelivu,“ sděluji policejní mluvčí Lucie Konečná. Spolubydlící však nemohli nijak tušit, že se jedná pouze o hračku a tak u nich tato situace vzbudila strach o život. Hříšnice se tak dopustila přestupku proti občanskému soužití, který dořeší správní orgán.