Řidiči, pozor na další uzavírku

TRUTNOV – Již před časem bylo avizováno přebudování komplikovanější křižovatky na kruhový objezd, nyní byly stavební práce zahájeny. Pro řidiče to znamená omezení v dopravě a využití objízdné trasy.

Ve městě přibude nový kruhový objezd, který by měl vyřešit pro řidiče nepříjemné křížení ulic Pražská, Žižkova a Úpická. Stavební práce začaly v pondělí 4. dubna a přinesly s sebou dočasná dopravní omezení, pro motoristy je připravena objízdná trasa. V okolí mateřské školky by měly vzniknout také dva nové ostrůvky pro chodce, které by měly zajistit větší bezpečnost pěším. „Část ulice Žižkova po křižovatku s ulicí Palackého bude uzavřena po celou dobu stavby. Objízdná trasa vede po Úpském nábřeží, dále ulicemi Československé armády, Žižkova a Husitská. Průjezd vozidel integrovaného záchranného systému bude zachován,“ dodává za město Michaela Dědková.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.