Po kohoutkovi a slepičce se slehla u Opavy zem. Šlo ale o krádež, ne o pohádku

OPAVA – V zahrádkářské kolonii v Leskovci nad Moravicí došlo ke krádeži drůbeže ze soukromé zahrádky. Policie tento případ stále vyšetřuje. Zároveň prosí veřejnost o pomoc, stejně tak žádá, aby lidé byli všímaví ke svému okolí.

K odcizení slepic a kohouta z kurníku v zahrádkářské osadě v Leskovci nad Moravicí došlo před několika dny. Drůbež se ztratila mezi dvaadvacátou hodinou večer 2. dubna a osmnáctou hodinou podvečerní 3. dubna.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Neznámý pachatel vstoupil na zahradní pozemek poškozené 23leté ženy z Bruntálska a po násilném vniknutí do jejího uzamčeného kurníku odcizil dvě slepice a jednoho kohouta, vše v hodnotě téměř dva tisíce korun,“ upřesnil policejní mluvčí René Černohorský.

Můžete-li cokoliv k případu sdělit, obraťte se na obvodní oddělení policie v Bruntále. Informace k nálezu odcizeného domácího zvířectva, nebo o pachatelích, oznamte kdykoliv na bruntálské policejní číslo 974731651.