Táborští policisté pátrají po řidiči, který ujel z místa nehody

TÁBORSKO – Táborští dopravní policisté žádají širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní nehody. Ta se stala 30. března 2022 krátce po jedné hodině odpolední v obci Dražice na Táborsku. Podle informací policie se zde měla střetnout dvě osobní auta. Řidič jednoho z nich nezastavil a od nehody ujel.

Jak uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná, k nehodě došlo na silnici I/19 v obci Dražice na křižovatce u domu číslo 244. „Jednalo se o vozidlo Škoda Felicia LXI a dosud nezjištěné vozidlo. Dle svědecké výpovědi by se mělo jednat o bílé vozidlo značky Škoda Octavia pravděpodobně řady II. Dosud nezjištěný řidič po dopravní nehodě nezastavil, dopravní nehodu nikterak neřešil a z místa odjel ve směru na obec Drhovice,“ popsala Pokorná.

místo nehody a pohled z opačného směru jízdy (zdroj Policie ČR)

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Táborští dopravní policisté pátrají po totožnosti neznámého řidiče dosud neznámého vozidla nebo po případných svědcích události, kteří by mohli poskytnout potřebné informace vedoucí k objasnění dopravní nehody a ztotožnění řidiče. „Žádáme i řidiče, kteří projížděli uvedeným úsekem kolem jedné hodiny odpolední dne 30. března 2022 a mají ve svých vozidlech palubní kamery, aby předali policistům záznam, který by jim při objasňování uvedené nehody mohl výrazně pomoci,“ řekla policejní mluvčí.

Rovněž policisté žádají řidiče pravděpodobně bílé Škody Octavie, aby se přihlásil na služebně v Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, a to nejlépe po předchozí domluvě na telefonním čísle 974 238 250. Případní svědci mohou své informace předat na výše uvedených kontaktech.