Opilý násilník ze Zlína napadl manželku s nožem v ruce a bodl jí do břicha

ZLÍN – Až tři roky ve vězení může strávit šestačtyřicetiletý muž ze Zlína. Ten měl podle kriminalistů začátkem ledna vulgárně napadnout manželku v rodinném domě ve Zlíně. „V ruce přitom držel kuchyňský nůž, kterým jí nejprve vyhrožoval bodnutím a poté ženu bodl do břicha. Vykřikoval přitom, že se jí zbaví,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Napadení předcházely dlouhodobé manželské problémy, které umocnil mužův problém s alkoholem. Opilý byl i v době útoku. „Po napadení žena odjela do nemocnice a muž odešel do restaurace v Otrokovicích, kde ho policisté po několika hodinách zadrželi a převezli k vystřízlivění do protialkoholní léčebny,“ sdělila Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Při výslechu muž popsal, k čemu došlo a svého jednání litoval. Nyní mu kriminalisté sdělili podezření z ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý trest.