Při nehodě u Dolních Dvorců se zranilo sedm lidí včetně dvou dětí

JIHLAVA – Vážná dopravní nehoda se stala včera vpodvečer u Dolních Dvorců na Jihlavsku. Po střetu dvou osobních vozidel skončilo v péči záchranářů sedm lidí. Jednu těžce zraněnou osobu transportoval z místa nehody vrtulník.

K nehodě dvou vozidel došlo ve čtvrtek 7. dubna po sedmnácté hodině odpoledne v katastru obce Dolní Dvorce. „V místě se střetla dvě osobní vozidla. Osobní vozidlo Škoda z dosud nezjištěných příčin přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím osobním automobilem Volkswagen,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Po nehodě zůstalo na místě několik zraněných, mezi nimi dvě nezletilé děti. „V péči našich záchranářů skončilo celkem sedm pacientů. Šest z nich jsme sanitkami převezli s lehkými až středně těžkými zraněními do nemocnice v Jihlavě. Jedna osoba se zranila těžce a byla letecky transportována do traumacentra v Českých Budějovicích,“ dodal mluvčí záchranné služby Petr Janáček.

Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena. „Další okolnosti a míra zavinění budou předmětem policejního šetření,“ uzavřela Michaela Lébrová.