Řidič Fordu srazil v Havlíčkově Brodě pětaosmdesátiletou chodkyni. Policisté hledají svědky

HAVLÍČKŮV BROD – Na případné svědky se při vyšetřování pondělní dopravní nehody obracejí havlíčkobrodští policisté. Řidič osobního vozu srazil ženu, která přecházela křižovatku na Trocnovské ulici. Policie jeho totožnost zná, potřebuje ale zjistit průběh nehody.

Dopravní nehoda se stala v pondělí 4. dubna kolem půl čtvrté odpoledne v místě tříramenné křižovatky ulice Prokopa Holého a Trocnovská v Havlíčkově Brodě. „Řidič osobního vozidla Ford Fokus při projíždění křižovatkou měl narazit do chodkyně, která přecházela přes komunikaci. Pětaosmdesátiletá žena upadla na silnici,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Seniorka utrpěla zranění. Řidič jí nechal na sebe kontakt a odjel. Ženy se ujali lidé, kteří místem projížděli, a odvezli ji domů. Ještě tentýž den zraněnou ženu převezli její blízcí do nemocnice.

Policisté se obracejí na případné svědky, kteří průběh nehody viděli, aby kontaktovali linku tísňového volání 158, případně přímo DI Havlíčkův Brod na telefonním čísle 974 271 250.