Další tragická nehoda: Nepřipoutaný řidič vypadl z auta. Na místě zemřel

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Policisté z Českých Budějovic vyjížděli nad ránem k tragické dopravní nehodě na Pražské třídě. Před půl šestou se zde střetla dvě osobní auta. Řidič jednoho z nich bohužel nehodu nepřežil, druhý skončil se zraněním v nemocnici.

Jak uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner, policisté na místě zjistili, že řidič vozidla Škoda Fabia jel od Nemanic do centra. „Pravděpodobně nezvládl na mokré komunikaci vozidlo, dostal smyk a přejel do protisměru. Zde jel z centra řidič vozidla BMW a ten narazil do boku Škody Fabie. Obě vozidla se ocitla částečně mimo komunikaci na chodníku a Fabia zdemolovala bránu kamenictví,“ popsal Matzner.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Řidič Škodovky nebyl připoutaný a z vozidla při nárazu vypadl. „Na místě nehody na následky utrpěných zranění zemřel řidič Škoda Fabie. Řidič vozidla BMW byl pravděpodobně jen s lehkým zraněním převezen do nemocnice,“ doplnil policejní mluvčí.

Průběh nehody zachytila palubní kamera jeho vozu. Záznam zajistili policisté pro potřeby vyšetřování.

Tragická nehoda v Českých Budějovicích (zdroj Policie ČR)
Tragická nehoda v Českých Budějovicích (zdroj Policie ČR)