Opilá žena vláčela supermarketem své dvě malé děti

BRNO – O uplynulém víkendu se vypravila třicetiletá žena na západě Brna nakupovat se svými malými dětmi. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby přišla střízlivá. Nakonec ještě vulgárně pozurážela strážníky a o sourozence se musela postarat babička.

Strážníci vyjížděli k opilé ženě, která se vrávoravě pohybovala supermarketem a svým dvěma dětem nevěnovala žádnou pozornost. Před hlídkou nesrozumitelně artikulovala, podařilo se jí alespoň vytáhnout občanský průkaz k ověření totožnosti. Hlídka ji vyzvala k dechové zkoušce, tu ale žena odmítla a její chování se rázem změnilo. Začala mužům zákona sprostě nadávat a osočovat je. „Naznali jsme, že opilkyně není schopná se v tomto stavu postarat o děti a přivolali jsme republikovou policii. Obě ratolesti si následně přijela vyzvednout babička,“ informuje tiskový mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba. O případu byli informování sociální pracovníci, žena je ke všemu podezřelá ze znevážení úřední osoby.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.