Dálnici D52 u Pohořelic uzavřela oprava, potrvá do půlky května

BRNO-VENKOV – Rekonstrukce povrchu vozovky dálnice D52 mezi 9,7. a 27,1. kilometrem ve směru na Brno je v plném proudu. Kamiony jedoucí od Znojma po I/53 jsou vzhledem k uzavřenému nájezdu směřovány na objízdnou trasu do části Nová Ves.

Provoz na dálnici D52 mezi 9,7. a 27,1. kilometrem ve směru na Brno je převeden do protějšího směru v režimu 2+1. Opačně mezi 22,9. a 26,1. kilometrem ve směru na Pohořelice je zúžena vozovka na dva jízdní pruhy. Omezení potrvá do 16. května. Kamionům jedoucím od Znojma po silnici I/53 nebude umožněno odbočení na dálnici a budou směřovány do části Nová Ves. Tam se vrátí zpět odbočením vlevo na dálnici. Výjezd z dálnice D52 na sjezdu EXIT 23 ve směru od Mikulova je uzavřen, uzavřená je i výjezdová větev mimoúrovňové křižovatky Pohořelice-sever EXIT 23 vlevo. Objížďka vede z dálnice D52 směr Brno – mimoúrovňová křižovatka Hrušovany EXIT 16 a dále dle místní úpravy provozu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.